Sayfalar

25 Şubat 2013 Pazartesi

Fenerbahçe 3 - 1 Kasımpaşa

    Olumsuz etkenler çoktu. Rakip futbol için değil yatıp uzanmak için gelmişti. Hakeminde oyuna olumsuz katkısıyla , oyunumuz vasatı aşamadı. Ancak gerekli refleksi gösterip hayati 3 puanı elde edebildik.

    Alışıla gelmiş ilk 11'imiz de birkaç değişiklik vardı ,


     Uzun bir aradan sonra Stoch ilk 11'de başladı. Orta sahada ise Criss yoktu. Emre , Topal ve Raul üçlüsü görev aldı. Stoper ikilisinde  ise formunu yükselten Egemen ve Yobo görev aldı.
     3. Dakikada penaltıdan yenen gole karşılık vermekte zorlanandık , Aykut Hoca 56. dakikada ilk değişikliği gerçekleştirdi. Mehmet Topal yerini Cristian Baroni'ye bıraktı. 59. dakikada ise Stoch Sow değişikliği yapıldı. Bu değişiklikler sonucunda gol girişimlerindeki olgunluğumuz arttı. Etkili girişimler geliştirdik. İlk gol fazla gecikmeden 60'da Webo'dan geldi. 60'dan 90. dakikaya kadar oyun kontrolü elimizdeydi. Gol geç de olsa 90'da Emre'nin penaltı golü ile 2-1'i yakaladık. Uzatmalarda ise Isaksson'un boşalttığı kale'ye Sow'un ayağından gelen gol ile 3-1 ile maç sonucunu belirledik.
      Takım geneline bakacak olursak. Orta saha ve Top kontrolünü elimizde tuttuk. 425 pasın 378'inde isabet yakaladık. 22 gol girişimine rakibimiz 8 gol girişimi ile karşılık aldık. Rakip kaleye 25 şut gönderdik.


   Son olarak bireysel performanslara bakacak olursak. Sow 60. dakikada oyuna girmesine rağmen kalitesini iyi yansıttı, oyunun kaderini değiştirdi. Onsuz dakikalarda takım onu çok aradı.
   Gecenin olumsuzluklarından biri Yobo'nun performansıydı. Takımın en gerisindeki adamdı. Orta sahaya kadar çıkamadı o çıkamayınca takım oyunu ileriye yıkamadı. Rakibi çok kolay kaçırdı. Şişirdiği çoğu topu isabetsiz kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder