Sayfalar

17 Eylül 2012 Pazartesi

Return

    Uzun bir ara oldu. Malum işler güçler. Eğitim sezonu start verirken bizde tekrar sahnelere dönelim.
     Dün Mirsad'a veda etti basketbola. Bizde vefa borcumuzu yerine getirdik. Selamladığı tribünleri doldurduk.
     Daha sonra futbola döndük. Konuk Mersin İdman Yurdu'ydu .

   Sakatlığı geçen  Volkan kaleyi tekrar devraldı. Volkan'ın elinde olmadan şansız bir gol yedik. Gol haricinde  Volkan'a çok iş düşmedi dün. Marsilya maçından önce Form tutması açısından önemli bir maçtı.

   Ah Gökhan vah Gökhan. Duran topları saymazsak , çok kötüydü. Beklediğimiz , bildiğimiz Gökhan değildi. Sabır kontenjanı azalıyor. Beklediğimiz kırılmayı yapmalı.

   Yobo-Bekir ikilisi geçen sezon çok iyiydi. Bu maç değerlendirilecek fazla bir şey yok. Ancak bu ikili Marsilya maçında sahada olacak. Geçen sezon oynadıkları gibi oynamaları lazım. Maç formu kazanmaları açısından çok önemli bir maçtı.

   Hasan Ali hakkında diyecek bir şey yok . Ancak Milli takım performansı çok iyiydi. Hücuma katkıları arttı. Sabretmek gerektiğini defalarca söyledim. Gidişatı olumlu.

  Orta saha Topal-Meireles ikilisi maçın en olumlu yanıydı. Topal üstüne kata kata gidiyor. Kalitesini milli takımda gösterdi. Meireles ise daha takımla yeterince çalışmadan formayı giydi. Oyunu ise kalitesi gibi iyiydi. Criss-Meireles ikilisine girmeden önce , Meireles'in oyun tarzı yanında kim oynarsa oynasın performansına katkı sağlıyor. Orta saha sorununu ortadan kaldırdı. Criss ise Mehmet Topal'ın sakatlanmasından sonra oyuna girdi ve maçı aldı. Şut yeteneğini kanıtlarcasına bir gol attı. Yaşadığı sorunlar bu maçtan ortadan kalkmıştır.

   Topuz , Sağ kanatta Gökhan'ın açıklarını kapattı. İyi oyun ortaya koydu. Topu ilerde tuttu. Çalıştı , çabaladı . Bana göre sahanın en iyilerinden biriydi.

    Stoch yine kötüydü. Sezona anlamsız bir düşüşle başladı hala üstünden atamadı . Çok çalışması lazım. Geçen sezon ki performansı kalitesinin göstergesidir. Beklemekten başka çare yok.

   Kuyt tek forvet olarak etkisiz. Kanat olarak yetemiyor. En iyi verimi ikili forvette oynarken alırız. Ufak bir sakatlık yaşaması performansını düşürdü. Bu maç bir gösterge olmamalı. Önümüzde ki maçlar bildiğimiz Dirk Kuyt'ı izleriz .

   Alex sahanın en kötüsüydü. Alex tarafından güzel günlerin ardından bu kadar kötü bir performans görmeyi hiçbirimiz beklemiyorduk. Alex'i Alex yapan pasları atamadı. Oyunu yavaşlattı. Önümüzdeki maçlarda gol ile buluşup yeni bir beyaz sayfa açması lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder