Sayfalar

15 Ocak 2013 Salı

4/3/3


  •    Aykut Hoca 4/3/3 istiyor. En azından öyle tahmin ediyorum. Ama şuan için 4/2/3/1 ile devam edeceğiz gibi gözüküyor.
             1461 maçında 4/2/3/1 ile başladık. Bir ara 4/4/2'ye döndük. Maç başında Topal-Raul-Criss orta sahası defansif yönden normal bir görüntü çiziyordu. 4/4/2'ye dönünce kesicilik gitti. Kontralar yemeğe başladık. Hücum yönünden bir ilerleme kat edemedik.
             Kanat organizasyonumuz yok. Öyle bir sistem düşünmüyor hoca. Skor üretemediğimiz dakikalarda ya çift forvete dönüyoruz yada kanat çıkarıp bir forvet alıyoruz.

  • 1461 maçı ve ilk yarıya baktığımızda, 


 
   Orta sahayı kalabalık tutarak 4/3/3'e dönmek mantıklı gözüküyor. Topal-Raul-Topuz sertlik , mücadele ve defansif açıkları kapatır. Belhanda'nın transfer olacağını düşünürsek. Orta sahanın ofansif açıkları kapanır.
    Kuyt, Belhanda ve Mehmet Topuz'un  kanatlara kayarak oynadığını düşünürsek kullanmadığımız kanatların yokluğu sırıtmaz.
    Beklerden hücum katkısı alıyoruz. Caner'ide bek olarak sayarsak Orhan hariç sisteme uyum sağlar
    Stoperler konusunda sorun sistem değil. Sorun 20-30 metrede iş yapabileceklerini sanmaları. Orta sahaya kadar çıkmayan bir stoper ikilisi ile oynuyoruz.Pasa dayalı oynayıp bu stoperlere umut bağlamamız üzücü. Yobo geçen seneki Yobo değil fizik olarak çok geriledi. Zayıf yönleri daha çok ortaya çıktı. Bekir ise standart. Sonuç yenilen goller ve puan kayıpları.
    Skor yükünü Sow ve Kuyt çekiyor. İkisi içinde çift forvet yararlı olur. Belhanda gelmesi Sow'un verilerinde artış yapacağına güvenim tam.


  • 4/4/2'yi denemek olumlu hareket. Yenilik lazım , denemek lazım. Son maçtaki oyun kötüydü ama skor bir nebzede olsa moral vermiştir. Çarşamba Bursa ile ZTK'de 3 grup maçımızı oynayacağız. İşlerin daha iyi gitmesi dileği ile. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder