Sayfalar

17 Ocak 2013 Perşembe

Bursaspor 2 - 3 Fenerbahçe

      Kupada yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. 3. maçımızı Bursa ile deplasmanda oynadık. 3 haftanın sonunda A Grubunun lideriyiz.


  • 2. yarının 2. resmi maçı. 2-0'lık ilk maçtan sonra deplasmanda 3-2 kazanmak umutları yeşertiyor. Yüzleri güldürüyor.Sahadaki mücadele ve istek olumlu sinyaller yaydı 2. yarı için.

          İlk 11 şöyleydi,


   Mert aralıklarla oynadığı için oynama melekesini kaybetmişti. Ancak bu sene bulduğu şanslar sayesinde kalitesini gösterdi. Volkan'ın alternatifsiz olmadığını kanıtladı. Bursa maçında iyi bir performans sergiledi.

   Gökhan Gönül iki golü ile oynadı. Bir tanesi usta işi , bir tanesi gevşek işi. Kendi kalesine golünü saymazsak. Ortalamasının üstünde iyi bir performans sergiledi. Rakibi hep yakın karşıladı.

  Serdar Kesimal sahanın en iyisiydi. Orta sahadan daha çok pas yaptı. Uzun bir süreden sonra beklenen performansı sergiledi. Sezon başında yaptığı bireysel çalışmaların meyvelerini topluyor. Umarım formayı bırakmaz.

  Bekir İrtegün sahanın kötülerindendi. Bu performans ona yakışmadı.
 
  Hasan Ali sahanın en kötüsüydü. Sezon başına geri dönmüş gibiydi. Rakibe uzak kaldı , zamanlama hataları yaptı , bazı pas hataları yaptı. Sol kanadı etkisizleştirdi.

Mehmet Topal - Selçuk Şahin ikilisi bir çok kez denendi. Yine tutmadı. İkisi de pas hataları yaptı , rakibi kesemedi. Dolayısıyla orta sahanın ve topa sahip olma üstünlüğü Bursaspor'a geçti.

Kuyt forvet ve sağ açıkta oynayan 33 yaşında adamı solda denemek yersizdi. Sonucu kötü performans oldu. Hasan Ali'de kötü gününde olunca sol kanadı kaptırdık.

Krasic geldiği günden beri herkes onu çok eleştirdi. Ona karşı ön yargılar oluştu. Ama bugün istekliydi. İlk golün asistini yaptı. Önemli bir fırsat yakaladı. Topu ileriye taşıdı. Devre ona yaramış oyununu önemli ölçüde ilerletmiş.

Semih devre arasından sonra en iyi geri dönen o oldu. Ama yaptığı hareketler yakışmadı.

Salih öncelikle maşallah!  Dört dörtlük oynadı. Pas kalitesi , özgüveni yüksekti. Mücadeleden kaçmadı. Top tuttu  , takımı ileri taşıdı. Her şeyi yaptı. Orta saha rotasyonunda sırasını yükselti. Forma ona , oda formaya çok yakıştı.


  • 2-1 olduktan sonra Aykut Hoca oyuncu değişikliğine başvurdu. İtiraf edeyim öncelikle yanlış hamleler olarak değerlendirdim. Ama Hocanın değişiklikleri beni yanılttı ve maçı getirdi.

    63'de 2 değişiklik birden geldi Salih yerini Criss'e bıraktı , Sow ise Krasic'in yerine girdi. 76'da ise Selçuk-Topuz değişikliği gerçekleşti.



   76'da 3. değişiklik ile 4/4/2'ye döndük. Mehmet topuz orta sahayı toparladı mücadele gücü arttı. Hücum ve oyun kontrolü bize geçti. Sistem ve oyuncu değişiklikleri etkisini gösterdi. 79 ve 80'de gelen goller ile 3-2 öne geçtik.



  • Son olarak tekrar mücadele , hırs görmek tam aradığımız şeylerdi.       ''O forma için biz ölürüz siz savaşın yeter''





  • Goller:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder