Sayfalar

23 Ocak 2013 Çarşamba

Fenerbahçe 3-0 Bursaspor

Öncelikle. Geçen hafta oynadığımız Elazığspor ile karşılaştık. Yorum yapılacak bir şey yok. Konuşmak üzücü ve şuan için gereksiz...



  • Türkiye kupasında 4'de 4 ile yolumuza devam ediyoruz. Rakibimiz grubun zorlu takımlarından Bursaspor'du.

        Uzun zamandır istediğimiz futbollu sergiledik. Defansif açıdan oldukça iyiydik. Hücumda yönünden ise bol pozisyona girdik. Güzel oyunu Semih (2 ) ve Beykan'dan gelen goller ile taçlandırdık.
  • İlk 11 şöyleydi , 

   Sistemimizde bir değişiklik yoktu. Raul'un cezasının bitmesinin üzerine Topal-Selçuk denemeleri son buldu.

   Raul geri dönmesi ile orta saha ofans ve defans anlamında  standartlarına ulaştı. Pas kalitemiz ve yüzdemiz arttı. Raul performansı ile 3 puanın anahtarlarından oldu.
   Selçuk ilk 11 başladı standart bir oyun sergiledi yerini ikinci yarıda Criss'in yerine bıraktı oda kendi standarttın da oyun sergiledi. Ne iyilerdi ne kötülerdi.
   Hasan Ali bir önceki hafta önceki kötü performansını atlatmıştı. Pas yüzdesi iyiydi. Onun getirdiği bir topu Semih değerlendiremedi.
   Egemen-Bekir defans toparlamıştı. Kalemizde gol görmediysek onların sayesinde oldu bugün. Bekir hücuma katkıları ile önemli işler yaptı. Egemen ise standart bir performans sergiledi. Bazı pozisyonlarda yanlış müdahale tercihleri kullanmasına rağmen olumsuz bir sonuç doğurmadı.
Orhan günün iyi isimlerindendi hücumda sürekli vardı. Müdahaleleri yerindeydi. Gökhan'ı aratmadı.
Stoch günün kötü isimlerindendi. Geçen seneki performansından çok uzak. Formsuz. İyi yaptığı işlerden olan bire birde ki yeteneğini hiç kullanamadı. Fazla şut şansı bulamadı. Kısacası takımın yanında zayıf kaldı
Semih 2 gol 1 asist ile oynadı. Maçı kazandıran kilit rolü üstlendi. Bildiğimiz özlediğimiz Genç Semih geri dönüş sinyalleri verdi. Forvet transferine gerek olmadığını gösterdi.
Sow geçenin bir diğer zayıf ismi. Bunun sebebi olarak  forvet olarak değil kanat olarak başlaması gösterilebilir.

  • Salih , 20 dakikada kendini gösteren Beykan ve A takıma yükselen diğer genç oyuncular hakkında bu maç bazlı ayrı bir yazı yazmak gerek. Böyle gençler görmek alışık olmadığımız şeyler uzun uzun konuşmak lazım.
  • Kupada grubumuzun durum şöyle,
  • OGBMAYAVP
    1.FENERBAHÇE A.Ş.4400102812
    2.SİVASSPOR42115507
    3.BURSASPOR410358-33
    4.1461 TRABZON401327-51

 (Daha fazla ayrıntı ve fikstür için http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=598&grupID=978#grp )

  #YükselenNesil. Çok yakında 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder