Sayfalar

24 Ağustos 2012 Cuma

#deplasmaninadokunma ULAN !

        Dört büyük ( sözde ) yöneticileri bir araya gelip ,  deplasmanları kendi taraftarlarının gelmemesine karar verdiler . Kısaca yönetim bir kez daha sattı .
       Şimdi bu işin en başına dönelim . Beşiktaş ile İnönü'de  oynuyoruz ( 27.10.2011 ) , maça bir gün kalmış biletix (!) ten biletlerini alanlar sabah o haberi gördüler , duydular , okudular . Her neyse asıl konu akşama bayanlar voleybol maçı var . Sadece bir kaç Dernek ! hariç herkes tek ses , yasağı protesto ediyor . Farkındayız yine satıldığımızın . Neyse set bitti Ali Koç tribüne geldi . Kimse yüzüne bakmazken konuşmaya başladı . Bilmiyordum dedi . Herkes biletlerini çıkardı . Paralarınız iade edilecek dedi . Kimsenin derdi para değildi , takımını canını yalnız bırakmamaktı . O gün orada olanla 12 numara org filan değildi . Fenerbahçe'yi Canından çok sevenlerin ta kendisiydi . Ve orada olanlar sayesinde , Fenerbahçe taraftarı ertesi gün İnönü'ye gitti . Yasak hala devam ederken . Diğer 3 kulüp hiçbir şekilde tepkilerini göstermediler . Kaderlerine razı oldular . Daha sonra Beşiktaş kadıköy'e gelecekti . 2 hafta önce son iç saha maçında Maraton üst A-B bloktan bir pankart açıldı .

     
    Fenerbahçe'nin gerçek taraftarları , Beşiktaş taraftarını Kadıköy'e davet ettiler . Çünkü derdimiz aynıydı . Beşiktaş taraftarı da yasağı hatırladı tepki gösterdi . Daha sonra gayretler ile yasak 2. kez delindi .

    Yeni sezona yine yasakla giriyoruz . Önümüzde bizi hiç ilgilendirmeyen bir derbi var . Yine  2 kulüp taraftarından ses seda yok . Yönetiminin sözünden çıkamayan ultralar evinde izleyecek maçlarını . Maç onların dert bizim ...
T.T arena 

   




      Deplasman Haktır !
İnönü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder