Sayfalar

21 Ağustos 2012 Salı

S.M - Fenerbahçe

Fenerbahçemiz , Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Spartak Moskova ile karşılaşıyor 

        4-3-3 sistemi ile oynayacağımızı düşünüyorum . Alex kulübede başlarız . İlk 11im budur . İleri 3'lü değişebilir , Rusya ligini bilen Krasic ile başlayabiliriz .
        Spartak Moskova açık alanda uzun oynayan bir takım . Bu maç iyi pas yapıp , hızlı çıkmamız lazım . Geçen sezon her takımdan daha yaptığımız paslarımızın , bu akşam tekrarını yapmalıyız . 
        Savunma çok önemli daha önce bu dörtlü hiç bir arada oynamadı . Egemen-Yobo ikilisinin performansı çok önemli  olacak . Yobo , turun  kilit adamı olabilir. 
        Orta saha sorunu ortada . Criss Elazığspor maçında sonradan girdi iyi işler yaptı . Orta saha uzun topları kesmeleri , Selçuk bu işleri yapabilecek kapasitede . Mehmet Topal ise Forvetler ile orta saha bağlantısını yıpratmak zorunda . Criss bu maç bizi ileri taşımak , oyun kuracak pasları atmak zorunda . 
        Hücum hattının ucunda Elazığspor maçının en iyisi Sow'un olacağını bekliyorum . Gol ayağımız Kuyt 11 başlar . Stoch gibi çabuk bir oyuncuya ihtiyaçımız var ama Stoch performası bu güveni veremiyor  . Geçen sezon çok önemli işlere imza atan Stoch sezona duruk başladı . Bu maç geçen sezon ki Stoch'a çok ihtiyaç var . 
     Bu maç gol atmak zorundayız . Oyunu geride kabullenen takım değil , top bizdeyken pasla çıkan takım olmalıyız . Top onlarda iken herkes yerini bilip , kapılan toplarla kontra ataklara çıkmamız lazım . 
     Aykut KOCAMAN'a güvenimiz sonsuz . Son bir not , bu maç kazansak ta , kaybetsek te orta sahaya takviye yapmamız lazım ...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder