Sayfalar

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Elazığspor #Siftah

     Biletlerin normal seviyeye indirilmesi ! ile aldık biletlerimizi gidiyoruz İzmir'e . Bu maç bir çok açıdan önemli olacak bizim için . Bu maç takım olmak zorundayız , iyi işler yapıp Moskova'ya keyifli gitmek lazım .

     Mert için çok önemli bu maç . Son maç performansını değerlendirmek yanlış olur . Bu maç form kazanması , güveninin yerine gelmesi gerekiyor . Çok iş düşecek ona önümüzdeki haftalarda .

 Yobo-Egemen Yobo'nun formsuz gelmesi iyi olmadı . Spartak maçında Yobo'suz olmaz . Bu maç Yobo-Egemen ikilisinin oturması lazım . Yobo'ya çok ihtiyacımız olacak .

GG#77 Deplasmandaki Vaslui maçında çok iyiydi . Süper kupa maçında çok aradık .

Hasan Ali Umut veriyor Hasan Ali . Bu maç Hasan Ali'nin maçı olur !

Topal-Criss Artık oturması lazım orta sahanın . Transfer konusunu saymazsak . Bu ikili Orta sahamız olacak . Criss son maç sıfırdı . Toparlaması lazım . Criss olmayınca Topal defansın arasına gömülüyor . Bu maç ikisi de toparlamalı . Yoksa işimiz zor

Kuyt  #MrDuracell Sow-Kuyt çok can yakar . Kuyt basar , Sow dağıtır . Alex'siz olmaz diyorsan Kuyt'ı çek sağa . Gör bak neler oluyor

Caner Caner'in son maç yaptığı penaltı yorum yapmamı engeliyor

Alex Doktor ! 

 Moussa Sow Forvetinde Sow olması lazım neden mi ? Şu bir http://www.youtube.com/watch?v=g8BYP0kSVHw
Şu iki http://www.youtube.com/watch?v=5c_GAbdT-44 . İyi kanatlar ile Sow canavar gibi olur . Milli takımada gitmiyor , Milli takım süresinde çalışacağını açıklamış . İstekli olduğu zaten belli , Geç olmadan Almalı Formayı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder