Sayfalar

19 Ağustos 2012 Pazar

Fenerbahçe 1 - 1 Elazığspor


       Takım olmamız lazım demiştim . Olmamışız , Olamamışız . Bu maç oyunu 2 yönlü oynayabilen . Çabuk ve vizyonlu (!) bir oyuncuya ihtiyaçımız olduğunu bir kez daha gösterdi .

        Bu 11'le çıktı Fenerbahçemiz . Ama sahada İstekli sow ve elinden geleni yapan Selçuk vardı sadece .
-Kötü giden maçlarda Alex'in geriye gelip topla buluşmalarını bu kez Kuyt yapmaya çalıştı. Aldığı toplarda pas yapabileceği orta saha yoktu , arkasından koşup , baslaştığı Orhan Şam vasatın ötesinde olduğu için top sadece Kuyt ile buluştu .
-Bekir-Egemen ikilisi olmayacak . Bekir sezona çok kötü başladı . Her müdahalesi geç , zamanlama yok . Karalar yanlış . Bekir , bu oynu ile o kutsal formayı taşıyamaz . Bugüne kadar gelişmesi ve isteği ile olumlu mesajlar veren
-Orhan şam , Fenerbahçe'nin futbolcusu olmadığını gösterdi
-Caner'in ilk önce futbolu öğrenmesi lazım
-Selçuk-Topal , iyi başladılar . Selçuk iyi oynadı . Topal bazı önemli işlerle olumlu sinyaller verdi . Ama oyunu sırtlayıp takımı öne atamadılar  . Orta saha olmayınca takım çok çöktü . 
-Stoch çok kötü . Toparlaması lazım . Top almaktan kaçıyor , Mücadeleye girmiyor , Pas yapamıyor ....
-Alex'i eleştirmeye sevmem ama bu performans ona hiç yakışmıyor . Ve  Alex kötüyse nedeni diğer 10 kişidir !
-Sow , çalıştı çok çalıştı kimse görmezden gelmesin . Orta saha ve kanatlar olmayınca , Egemen'in şişirdiği toplarda arkaya kaçmaya çalıştı . ( :) ) Kanattan top gelmezse Sow'un  skor üretmesini beklemek Sow'a ayıp etmektir . 
      Rakip kolaydı , hücum silahları belirliydi . Anahtar , topu ayakta tutmaktı . Hakimiyete onlara verdik ve 2 puanı bıraktık . Sıkıntılar ortada , görmezden gelmeye çalışmayın . En etkili çözüm transfer olur . Orta saha transferi için çok geç kalındı ama en yakın zamanda almazsak daha çok berabere kalırız , daha çok yeniliriz . 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder