Sayfalar

17 Ağustos 2012 Cuma

Vurun kırın parçalayın


    İzmir'de başlıyoruz sezona . Ligin yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor rakibimiz . Yeni bir takım Elazığspor 19 transfer ile güçlü bir kadro kurdular .
   Kaleye Eskişehir'den  Vanja Ivesa transfer edildi . Süper ligin yeni ekibi kalesini Süper lig deneyimi olan önemli bir oyuncu'ya emanet ettiler .
   Defansa Fábio Bilica ve Sedat Bayrak gibi Süper lig deneyimi olan iki oyuncu ile HNK Sibenik'ten   Hrvoje Spahija takviyeler yaptılar .
   Orta sahaya Julien Faubert alarak çok önemli bir transfere imza attılar . Faubert'in Elazığspor'a önemli katkıda bulunacağı aşikar . Faubert'in yanında orta sahaya Marvin Zeegelaar ,  Pascal Feindouno , Aydin Karabulut , Ali Zorlu , Bülent Ertugrul ,  Gökhan Emreciksin , Sezer Badur gibi oyuncular ile takviyeler yaptılar .

Forvete Hervé Tum süper lig deneyimli oyunculu ile Amr Zaki gibi önemli bir oyuncu ile takviye yaptılar .

        Transfer'de Süper lig tecrübeli oyunculara ağırlık vermeleri şüphesiz lige uyum sürecini kısaltacaktır . Bülent Uygun'un takımı süper ligde kalıcı olacaklarına inanıyorum . Ama kötü bir hazırlık dönemi geçiren Elazığspor oturmamış bir ekip . 6 hazırlık maçında 6 yenilgi alan ekip lige kötü bir hazırlık bir dönemi ile başlıyor .
        Bu maç orta sahamızın oturması lazım . Kanatların getirdiği topları bitirmek çok önemli . Kuyt'ın , yeni oluşturulmuş defansa sıkıntılar yaratacağı ortada . Topu ayağımızda tutup hızlı paslarla kanatlara aktardığımız toplarla , Elazığspor defansını geçeriz . Mert için iyi bir performans Spartak maçına iyi bir hazırlık olur . Yobo-Egemen ikilisinin ilk beraber maçı olacak . Yobo dayı içimizden ama hazırlık döneminde bizimle birlikte olamaması bu maçın Yobo için önemini arttırıyor . Spartak maçlarında çok için çok önemli bir prova bizi bekliyor .
 

 İstikamet izmir , her zaman ki yerimizdeyiz tribünde yanında . İzmir'e gidecek için hayırlı yolculuklar . Her şey çok güzel olacak ...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder