Sayfalar

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Fenerbahçe 3 - 0 Gaziantep

     Fenerbahçe'nin askerleriyiz , yok bize teskere ...
     Yazmak içimden gelmiyor olanlardan sonra ama her şeye rağmen sadece Futbolumuzu yorumlayacağım kendi çapımızda .
     Bir yerden başlamak lazım  . 4-3-3 Oynadık bugün . Kadro ve sistem güzeldi . 3'lü orta sahanın avantajları sonsuz . Hücumda çok yararını gördük bu maçta . Ve Topal'ı en verimli kullanacağımız sistem ile başladık
     Mert , duvar oldu bugün . Takım olarak savunma anlamında çöktüğümüz dakikalarda gol yemeden atlatmamızı sağladı .İyi yer tuttu , refleksleri güçlüydü . Şans da yanında olunca günlerdir onu eleştirenlere en güzel cevabı verdi . Güveni yerine geldi . Bir kaç yıl sonra Türkiye'nin en iyisi olacağını gösterdi dosta düşmana .
    Defans hattı'nı tek tek değerlendirmek yanlış olur . Defansımız çok kötüydü bugün . Kademe anlayışı yoktu . Topu kapma girişimi yoktu . 1-0 verdiği rahatlıkla iyice geriye yaslandığımız dakikalarda iyice çöktüler . Yatsın kalksınlar Mert'e şükür etsinler .
Topal , Sistem onun sistemiydi . Çok da güzel oynadı . El mel golünü attı . Çıktı maç sonunda adamlar gibi el dedi , özür diledi . Adamsın Mehmet Topal . Altın gibi insansın . Süperde top oynadın . 3 Puan için teşekkürler .
Selçuk , İyi performansı devam ediyor Selçuğun . Oyunu sırtlıyor . Topu almaktan çekinmiyor . Günün iyi isimlerindendi , oyunu iki yönü ile iyi oynadı . Yaptığı gol pası ile performansını taçlandırdı .
Topuz , Kendi yerinde oynadı bugün . Duran topları kullandı bugün . İlk golde çok iyi kesti ortayı . Çok iyi olmasada iyi bir oyun sergiledi bugün . Bazen maç içinde kaybolsa da 3'lü orta sahanın başarısına katkıda bulundu .
Krasic , Kalitesinin , yeteneklerinin , gerçek performansının sinyallerini verdi bugün . İyi oynadı , Binya'nın belini kırdı ancak çok yere attı kendini . Yakışmadı . Performansını gölgeledi ...
Kuyt , Boş geçmedi ama bugün ki performansı benim için hayal kırıklığından ibaretti . Yakışmadı ona , yorulmadan bıkmadan basan Kuyt'a . Daha çok oyun kurmasını . Tıklamaları ile Sow'u kaçırmasını bekliyordum . Ama olmadı . Her şeye rağmen yine boş geçmedi ...
Sow , Harikaydı . Golü attı . İyi işler yaptı . İlerde bastı , hucum yarattı . Kanatlar yine beslemedi onu son 3 maçtır olduğu gibi . Saf emeği ile 3 puanı getirdi . Teşekkürler Sow

( Maç önü yazısı yazamadım Özür diliyorum . Bu maç'ı unutmak herkes için en hayırlısı olacak . Üzücü bir üç puan aldık sadece bu kadar . )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder