Sayfalar

24 Ağustos 2012 Cuma

Transfer / Girişim

    Yine Lassana Diarra haberleri çıktı . Burada daha önce yazdığım 2 isim vardı . Nuri ve Theo Janssen ikisi ile ilgilendik , Theo ilgiden bir adım daha ötedeydi . Jose Nuri'nin İngiltere'de oynamasını istiyorum demişti .    Bu sene Liverpool forması giyecek . Listeden bir kişi daha düştü yani .
   
Theo ise adaylardan . İsmi ortaya çıktığında yakın gözü ile bakılıyordu ama  hala bir ilerleme söz konusu değil . İsmi çıktığında tartışmalarda beraberinde geldi . İhtiyaçlarımızı karşılar mı karşılamaz mı büyük bir soru işareti . Kalitesine yeteneklerine diyecek yok işte ama . Amalar hiç bitmiyor .

  
    Manuel Fernandes için teklif yaptığımız ortaya çıktı .  Sezer + Özer + Özgür Çek + Para teklifi reddedildi . Siyah Beyazlı kulüpte mutsuz olan Fernandes , ayrılmak istediğini 2. kez yönetime bildirdi . Yurt içinde hiç bir kulübe satılmayacağını açıkladılar ama Para'ya mahkum oldukları için , kesenin ağzını açarsak bu transfer gerçekleşebilir . İhtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılayacağı ortada . Kalitesini geçen sezon herkese gösterdi . 


    Diğer yanda ise tecrübe ve kalite duruyor . Real Madrid onu kadroda düşünmüyor . Geçen sezon İstanbul'a gelmişti , Aykut Hoca ile tanışıp , tesisleri gezmişti ve Ülker arenada 2 basket atıp gitmişti . Tek sorun Maaşıydı . Yüksek ücreti , bizim maaş sistemimize fazla geliyordu . Dia'nın yoğun mesaisi sayesinde , ücretinde bir miktarda olsa indirime gitti . Daha sonra süreçler durmuştu . Bugün yabancı basında yine haberler çıktı hatta 5.5 milyonluk teklif yaptığımızı bile yazılanlar arasında .
   Az bir süre kaldı transfer döneminin son bulmasına . Orta saha sorunu ortada , Süreçleri hızlandırmak biran önce sonuca gidilmesi lazım . Şuan bu isimler ile görüştük , ilgilendik . 




                                             Kaynak :  http://www.ilveromilanista.it/?p=13313

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder