Sayfalar

31 Ağustos 2012 Cuma

Her şeye rağmen .

     Direndik , birlik olduk , yılmadık ( yılmayacağız da ) ...
   
   Savaştık








     Yılmadık








     İsyan ettik











    Yan yana durduk






   Üzüldük , hemde çok ...









    Her şeye rağmen ...

    Değişik seneleri geride bıraktık . Değişik demek tam tanımlamaya yetmese de . Geride bıraktık o yılları .
    Sezona kötü başladık . Hakkımız olan şampiyonlar liginin kapısından döndük . Ama artık sirkelenme vakti . İçimizde ki düşmanlardan kurtulma vakti .
  Kocaman  bir sene var önümüzde . Fenerbahçe için kısa  bizim için uzun bir sene . İyi değerlendiremedik zamanı . Yanlış politikaların sonuçlarını aldık . Önümüzde Avrupa Ligi var . Ve 2. haftanın sonunda liderliğini çektiğimiz ligimiz var . Mucizelere bırakamayız işimizi . Transfer yapmaya ihtiyacımız var . Mevcut kadro iyi , ama takımı sırtlayacak bir deneyimli oyuncu yok . Kimse kandırmasın kendini , deneyimli oyuncu yok takımı sırtlayacak . Oyun sıkıştığında topu alıp kaleye gidecek , takımı ileri taşıyacak . Transfer yapamadık demekte olmaz . Sen orta saha sorunu yaşar iken gittin Krasic'e 7 milyon avro'yu ''şak'' diye verdin . Krasic bizi Şampiyonlar ligine götüremedi . Bu Aykut Hoca'nın hatasıdır . Gün yanlışlardan kaçma günü değil , Gün iğneyi kendine batırma günüdür . Gün zemine , taraftara laf atma günü değildir .
    Çok az bi vaktimiz kaldı , önümüzdeki senenin kaderini belirlemek için . Ama hala önümüze bakamıyoruz . Tedirginiz . Bekliyoruz ...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder